Muut yritystontit ja toimitilat

Muut yritystontit ja toimitilat

Teollisuus- ja yritystontteja keskustan tuntumassa

Kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä olevilla yritysalueilla on vapaita tontteja niin teollisuus- kuin liikerakennuksillekin.

Pispantallin teollisuusalue sijaitsee liikenteellisesti erinomaisella paikalla tien numero 130-varressa, Tampereentien ja Toijalantien risteyksessä. Alueelle on sijoittunut lähinnä tuotannollisia yrityksiä, mm Saarioinen Oy:n elintarviketehdas ja keskuslähettämö, Wipak Oy ja Hypap Oy.

Holmin teollisuusalueelle kaupungin pääsisääntuloväylän varteen on sijoittunut muoviteollisuutta, mm Fenix Marin Oy sekä Muovityö Hiltunen Oy. Alueella sijaitsee myös Flinkenberg Oy:n teräspalvelukeskus. Holmin alueen erityispiirre on alueelle johtava pistoraide, jota voidaan hyödyntää kuljetuksissa.

Mahlianmaan uusi teollisuusalue sijaitsee kaupungin sisääntuloväylän ja Tampereentien risteyksessä, tonteille on tieltä erinomainen näkyvyys. Kaikkiaan Mahlianmaalla on noin 6 hehtaaria tonttimaata.

Vanhakylän alueella, Campusalueen välittömässä läheisyydessä, on tarjolla liiketontteja. Vieressä sijaitsevalle Lotilanvainion alueelle on mahdollista rakentaa liike- ja toimistotilaa.

Tarkempia tietoja eri alueista ja vapaina olevista tonteista Valkeakosken kaupungin sivuilta.

Vuokrattavat ja myytävät toimitilat ja hallit

Kaupungissa on tarjolla erilaisia toimitiloja ostettavaksi tai vuokrattavaksi. Tiloja löytyy raskaalle teollisuudelle sopivista halleista erilaisiin toimisto- ja liiketiloihin. Vapaat toimitilat löydät Etelä-Pirkanmaan tontti- ja toimitilapörssin sivuilta.

Kaupungin keskustaa lähinnä olevat yritysalueet näet oheiselta kartalta.  Pirkanmaan Portin teollisuusalue on valtatie 3:n varressa, noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta.