Asumaan?

Valkeakoskelle muuttaminen on mukava vaihtoehto!

Avaruutta asumiseen Valkeakoskella
Valkeakoskella toteutuu niin unelma omakotitalosta järven rannalla kaupungin keskustassa, toive kerrostaloasunnosta järvinäkymin kuin haave mummonmökistä maaseudun rauhassa. Valkeakosken kaupungilla on tarjolla monipuolisesti erikokoisia omakotitontteja. Uusia kerrostaloja rakennetaan kaupunkiin lähes vuosittain.
Pienen kaupungin tiivis rakenne tekee arjesta sujuvaa: kun kaikki on lähellä ja palveluvalikoima kattava käy asioiminen helposti ja aikaa säästäen!

Virikkeitä vapaa-aikaan
Valkeakoski on perinteikäs urheilukaupunki, joka tarjoaa urheilu- ja liikuntaharrastusmahdollisuuksia jalkapallosta tanssiin ja frisbeegolfista alamäkipyöräilyyn. Kaupungissa on kaikkiaan noin 160 rekisteröityä liikuntapaikkaa. Myös Vanajaveden ja Mallasveden vesistöt tarjoavat mahdollisuuksia virkistyä vapaa-ajalla.
Monipuolinen ja omaleimainen kulttuuritarjontaon olennainen osa Valkeakoskea.

Koulutuksen koko kirjo
Valkeakoski on monipuolinen opiskelukaupunki. Perus- ja lukio-opetuksen lisäksi Valkeakoskella on mahdollisuus ammatilliseen koulutukseen sekä ammattikorkeakouluopintoihin. Tietotien lukio, Valkeakosken ammattiopisto sekä Hämeen ammattikorkeakoulu muodostavat ison kokonaisuuden ja yhtenäisen campusalueen. Lähin yliopistokaupunki on Tampere, jonne on vain puolen tunnin matka.
Valkeakoski-opiston valikoimista löytyy monipuolista yleissivistävää opetusta aikuisille sekä lasten ja nuorten taiteen perusopetusta. 

Valkeakoskella on hyvä elää ja mukavaa harrastaa!